Vplyv pandémie COVID-19 na zostavenie konsolidovanej účtovnej závierky podľa IFRS - Hornická, Renáta, 1977-
Vplyv pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom na zostavenie konsolidovanej účtovnej závierky podnikateľských účtovných jednotiek podľa IFRS prevzatých Európskou úniou. Analýza všeobecných východísk na zostavenie konsolidovanej účtovnej závierky a osobitostí týkajúcich sa zostavenia konsolidovanej účtovnej závierky podľa IFRS, so zameraním na informácie na základe odbornej literatúry z oblasti účtovníctva v čase pandémie COVID-19 a národnej právnej úpravy a nadnárodnej úpravy konsolidovanej účtovnej závierky podnikateľských účtovných jednotiek v Slovenskej republike.