Zaokrúhľovanie platieb v hotovosti a účtovanie rozdielov od 1. júla 2022 - Klabníková, Klára
Zákonom č. 457/2021 Z. z. bol novelizovaný zákon č. 18/1996 Z. z. o cenách v z.n.p. Bol schoválený ešte 2. 12. 2021 s účinnosťou od 1. júla 2022; čo bolo dostatočné legisvakančné obdobie, ktoré plynie od platnosti tejto novely zákona o cenách až do lehoty jeho účinnosti na prípadné zapracovanie ďalších legislatívnych úprav tohto zákona tiež s účinnosťou od 1. júla 2022.