Cestovné náhrady SZČO - Danajovičová, Katarína
Nevyhnutnostnou súčasťou podnikania sú pracovné cesty a s tým spojené cestovné náhrady. Cestovné náhrady sú daňovým výdavkom v prípade, že boli vynaložené v súvislosti s dosahovaním, zabezpečením a udržiavaním príjmov podľa § 6 ods. 1 a 2 zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov.