Vplyv vzdelania na reprodukčné správanie v kontexte nízkej plodnosti na Slovensku po roku 1992 - Fekiačová, Eva, 1994-
Analýza možného vplyvu vzdelania na vývoj reprodukčného správania žien na Slovensku po roku 1992. Vplyv vzdelania na vek, v ktorom sa ženy stávajú matkami a na konečnú bezdetnosť žien. Demografické analýzy konečnej plodnosti, priemerného veku ženy pri narodení prvého dieťaťa, priemerného počtu rokov, ktoré prežije žena ako bezdetná, a vývoja konečnej bezdetnostnosti v pozorovanom období podľa úrovne dosiahnutého vzdelania.