Alternatívne pohony sú budúcnosťou zásobovania v mestách - Szmrecsányi, Tomáš
Logistické firmy sa čoraz viac zameriavajú na zelené alternatívy. Platí to najmä v prípade zásobovania v mestách. Snažia sa o udržateľnosť a zníženie uhlíkovej stopy. Rozširujú svoje flotily o vozidlá na elektrický, resp. alternatívny pohon.