Ukrajina vplýva na slovenské regály - Kapitánová, Tatiana
Vojna na Ukrajine sa v SR prejavuje najmä rapídnym tlakom na ceny surovín a vstupov - energií a pohonných hmôt. Spolu s problémami, ktoré spôsobil COVID-19, tak vojnový konflikt prispieva k rastu inflácie. Producenti i obchodníci musia hľadať riešenia na ďalšiu nečakanú krízovú situáciu. Na druhej strane sa naskytuje možnosť zamestnať ukrajinských utečencov.