Vplyv pandémie Covid-19 na spoločnosti v kríze - Ondrušová, Lucia, 1981-
Inštitút spoločnosti v kríze podľa vzorov účtovných závierok pre mikro účtovné jednotky za obdobie rokov 2017 až 2020. Problematika inštitútu spoločnosti v kríze a jej právnej úpravy, s aplikovaním na kapitálové obchodné spoločnosti zaradené do veľkostnej skupiny mikro účtovná jednotka, ktoré majú povinnosť skúmať ustanovenia týkajúce sa inštitútu spoločnosti v kríze za obdobie rokov 2017, 2018, 2019 a 2020 na základe zverejnených údajov v registri účtovných závierok a daňových priznaní. Analýza vyčíslenia pomeru vlastného imania a záväzkov, vychádzajúceho z údajov zverejnených v registri účtovných závierok.