Cooperation between Universities and Companies in less Developed Regions of the Slovak Republic - Glittová, Klaudia, 1995-
Spolupráca výrobných podnikov a univerzít v menej rozvinutých regiónoch Slovenskej Republiky v súčasnosti. Spolupráca medzi podnikmi a univerzitami, a hlavne spolupráca vo výskume, je kľúčový faktor pre rozvoj inovácií, následovaný ekonomickým rastom.