Is Industry 4.0 a Revolutionary or Evolutionary Change? Analysis of Chosen Economic Indicators for Slovak and Czech Economy - Marinič, Peter
Priemysel 4.0, zapojenie nových technológií do výrobného procesu a rýchly rozvoj informačných a komunikačných technológií. Analýza vybraných ekonomických ukazovateľov vzťahujúca sa na všetky sektory slovenskej a českej ekonomiky. Vývoj priemyselných revolúcií.