Priestorové aspekty vývoja vysokoškolsky vzdelaného obyvateľstva na Slovensku medzi rokmi 1991 až 2021 - Rafaj, Oliver, 1989-
Vývoj vysokoškolsky vzdelaného obyvateľstva v priestorových aspektoch na Slovensku. Zmeny počas posledných tridsať rokov v zásobe vysokoškolsky vzdelaného obyvateľstva medzi obcami Slovenska. Súvislosti medzi vývojom vysokoškolsky vzdelaného obyvateľstva a hustotou obyvateľov.