Kdo je case manažer a proč ho česká společnost potřebuje? - Šímová, Michaela
Úloha case manažéra v systéme sociálnych a zdravotných služieb, približuje jeho kompetencie a zodpovednosti a dáva ich do súvislosti s cieľovou skupinou seniorov. Prípadová štúdia.