Automatizace je vždy komplexní projekt - Toman, Pavel
Rozhovor s Janom Příhodou, riaditeľom Kodysu. Kodys je popredným systémovým integrátorom v oblasti automatickej identifikácie a mobilných aplikácií. Rozhovor o aktuálnych trendoch, automatizácií skladov, dopade covidu a konflikte na Ukraine.