Counterfactual Assessment of the Allowance for School-Leaver Practice Performance as a Measure of Active Labour Market Policy in Slovakia - Švábová, Lucia
Politika trhu práce na Slovensku. Absolventská prax ako jedno z aktívnych opatrení trhu práce na Slovensku, ktoré je zamerané na mladých uchádzačov o zamestnanie. Podmienky absolventskej praxe. Zhodnotenie dopadov absolventskej praxe na výsledky jednotlivcov na trhu práce, ktoré sú vyjadrené ich zamestnateľnosťou a udržateľnosťou ich pracovných miest.