Structural Changes and Growth in Europe: Are Knowledge-Intensive Services Changing Paradigm of Expansion of Services as a Long-Term Growth-Diminishing Factor? - Bacovic, Maja
Zamestnanosť, štrukturálne zmeny, output a rast produktivity v Európe – empirická analýza. Skúmanie vplyvu jednotlivých sektorov (poľnohospodárstvo, priemysel, stavebníctvo, znalostne intenzívne služby a iné služby) na dlhodobý output a rast produktivity (produktivita práce a celková produktivita).