Impact of Fiscal Rules on Government Expenditure and Tax Revenue in Emerging European Countries: Threshold Effect of Budget Deficit - Köktaş, Altuğ Murat
Skúmanie vplyvu rozpočtových deficitov na efektívnosť fiškálnych pravidiel. Rozpočtový deficit a fiškálna udržateľnosť. Skúmanie prahového efektu rozpočtého deficitu na efektívnosť fiškálnych pravidiel. Typy fiškálnych pravidiel v rozvíjajúcich sa európskych krajinách.