Entry and Competition of Healthcare Providers in Slovakia: A Spatial Analysis - Lábaj, Martin, 1982-
Od roku 1993 prešlo zdravotníctvo na Slovensku viacerými reformami, hlavne v dôsledku zmien vo vláde. Vzťah medzi veľkosťou trhu a počtom firiem na trhu pre viaceré profesie zdravotnej starostlivosti na Slovensku. Zdravotníctvo a jeho regulácia na Slovensku. Prehľad hlavných regulačných zmien v slovenskom zdravotníctve. Všeobecná ambulantná starostlivosť na Slovensku. Minimálna sieť poskytovateľov zdravotnej starostlivosti. Farmaceutický trh. Štruktúra trhu a priestorové rozloženie poskytovateľov zdravotnej starostlivosti na Slovensku. Modely vstupu pre poskytovateľov zdravotnej starostlivosti.