Bez dohôd o cene elektriny a plynu by inflácia bola budúci rok až o 10 percentuálnych bodov vyššia - Hudcovský, Martin, 1988-
Cenová regulácia elektriny a plynu pre domácnosti a malé podniky na Slovensku. Energetická kríza. Zmena ceny plynu pre domácnosti vo vybraných krajinách. Vývoj inflácie na Slovensku.