Slováci chcú mať na výber - Alenová, Gabriela
Aj po skončení pandémie majú Slováci stále záujem o prácu z domu. Takýto typ práce sa stal štandardom a narástol aj počet pracovných ponúk, kde túto možnosť ponúkajú. Niektorí zamestnávatelia si home office až tak neobľúbili. Dôvodom je slabšie efektivita a dostupnosť pracovníkov. Názor odborníka na model full remote.