Kamenný retail opäť ožíva - Alenová, Gabriela
Po útlme pandémie sa zákazníci vracajú do prevádzok, aj keď si zvykli na online nákup. Podľa odborníka sa ako najlepší spôsob predaja javí kombinácia disponovať kamennou predajňou a aj e-shopom. Kroky, ako prilákať zákazníka do predajne. Digitalizácia pobočiek ako súčasný trend.