E-shopy stratili monopol, ako sa im darí? - Alenová, Gabriela
Po skončení pandémie sa ľudia vrátili do kamenných predajní. Podnikatelia sa musia promptne prispôsobovať aktuálnym situáciám na trhu a istota je takmer nedosiahnuteľná. Zmeny zasiahli najmä kamenný retail, ktorého miesta si po znovuotvorení prevádzok musia svoju obľúbenosť zaslúžiť. Výrazný vplyv na nakupovanie má inflácia a nedostatok komodít. Názor odborníka na budúcnosť online nákupov.