Zbližovanie, či vzďaľovanie mzdových hladín? - Šinský, Šimon
Faktory, ktoré ovplyvňujú mzdovú hladinu v krajinách SVE (stredná a východná Európa) a v najvyspelejších európskych ekonomikách. Sigma konvergencia v krajinách SVE. Beta konvergencia v skupine najvyspelejších ekonomík. Vplyv inflácie, rastu zamestnanosti a rastu produktivity práce na rast mzdovej hladiny v oboch skupinách krajín.