Úlohy univerzít v regionálnych inovačných systémoch - Špurek, Miroslav, 1992-
Analýza vedecko-výskumnej činnosti univerzít v kontexte regionálnych inovačných systémov. Odhad inovačnej aktivity univerzít a firiem v 294 regiónoch. Model regionálnych inovačných systémov. Typológia regionálnych inovačných systémov. Úlohy univerzít v regionálnych inovačných systémoch. Podpora spolupráce medzi firmami a univerzitami.