Challenges for Corporate Reputation - Online Reputation Management in Times of Global Pandemic - Pollák, František, 1985-
Otázka riadenia firemnej reputácie v turbulentnom prostredí ako veľká výzva pre marketingových manažérov. Pohľad na problematiku riadenia reputácie v prostredí internetu počas globálnej pandémie. Snaha o kvantifikáciu miery poškodenia dobrého mena spoločnosti alebo zlepšenie reputácie spoločností v priebehu času.