Will the AI Revolution Cause a Great Divergence? - Alonso, Cristian
Nová vlna technologických zmien - umelá inteligencia, strojové učenie, robotizácia, big data a siete. Skúmanie dôsledkov novej vlny technologických zmien na trh práce, s osobitným zameraním sa na rozvojové krajiny. Umelá inteligencia - zvyšovanie produktivity a znižovanie nákladov.