Are IMF Rescue Packages Effective? A Synthetic Control Analysis of Macroeconomic Crises - Kuruc, Kevin
Skúmanie, do akej miery sú pôžičky MMF (Medzinárodný menový fond) úspešné pri stabilizácii ekonomík. Programy MMF. Pôžičky MMF a ich výhody pre prijímajúce krajiny. Syntetická kontrolná analýza makroekonomických kríz s intervenciou MMF.