Rozhodovanie obce o podanom odvolaní v daňovom konaní - Hrtánek, Ladislav
Postup obce (mesta) v právnom postavení správcu dane po doručení odvolania podaného daňovým subjektom a pri jeho preskúmaní. Príklady z praxe a odporúčania.