A válság hatására HR-területen végbement változások, változtatások - Dajnoki, Krisztina
Dôsledky pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom na ľudské zdroje, so zameraním na 6 krajín: Rakúsko, Bulharsko, Bosna a Hercegovina, Maďarsko, Rumunsko a Slovensko. Názory respondentov z organizácií v skúmaných krajinách na ocenenie významu ľudských zdrojov, odborné oblasti, v ktorých očakávali nárast či pokles množstva práce, úlohu, ktorú pripisovali existencii odborových organizácií a potenciálne možnosti obnovy, ktoré identifikovali v pandemickej situácii.