Exploring Behavioral Barriers and Interventions in Retirement Savings: Findings From Online Focus Groups Among University Students - Horák, Martin
Starnutie populácie a obavy udržateľnosti dôchodkových systémov. Snaha motivovať občanov, aby si začali sporiť na dôchodok čo najskôr. Dôchodkový systém v Českej republike. Bariéry v dôchodkovom sporení. Behaviorálne zásahy smerom k dôchodkovému sporeniu.