Účtová trieda 5 – Náklady a účtová trieda 6 – Výnosy - Cvečková, Mária
Priblíženie témy dvoch účtových tried, ktoré obsahujú účty nákladov a účty výnosov a súvisiace problematiky s názornými príkladmi od certifikovaného audítora v rámci série školy účtovania. Náklady a výnosy v podvojnom účtovníctve – úbytok aktív alebo prírastok pasív generuje súčasne náklady a prírastok aktív a úbytok pasív generuje výnosy.