Uplatnenie ručenia za daň, ktorú dodávateľ nezaplatil do štátneho rozpočtu - Betáková, Jaroslava
Výber z judikatúry Slovenskej republiky v súvislosti so zákonom č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v z. n. p. v oblasti ručenia za daň, rozsudok Najvyššieho súdu SR č. 8Sžfk/13/2016 zo dňa 27. 9. 2018. Súvisiace rozsudky Súdneho dvora EÚ, rozsudok krajského súdu, kasačná sťažnosť žalovaného, vyjadrenie žalobcu a rozsudok Najvyššieho súdu SR.