The Impact of Financial Development and Corruption on Foreign Direct Investment in Developing Countries - Lestari, Diana
Prílev priamych zahraničných investícií (PZI) do rozvojových krajín a ich dôležitá úloha v dynamike ekonomického rastu. Finančný rozvoj a korupcia ako determinanty PZI. Vplyv finančného rozvoja a korupcie na PZI v rozvojových krajinách. Výsledky skúmania ukazujú, že finančný rozvoj má pozitívny a významný vplyv na PZI, zatiaľ čo korupcia nemá štatisticky významný vplyv na PZI.