A Case Study of Agri-Food Systems in Rural Spain: Impacts, Responses and Institutional Lessons - Fernández-González, Raquel
Galícia ako jeden z popredných regiónov Španielska, pokiaľ ide o poľnohospodársku a živočíšnu výrobu. Analýza vplyvu Covid-19 na sektor poľnohospodárstva a chovu dobytka v Galícii. Dopady krízy Covid-19 na celý agrárny sektor v Španielsku.