Povinnosti obcí podľa Autorského zákona pri usporiadaní podujatia - Mičudová, Tatiana
Povinnosti obcí a miest ako usporiadateľov verejných zhromaždení, ktoré musia splniť v prípade organizovania podujatí, na ktorých má dôjsť k použitiu hudobných diel.