Development of Technologies as a Driving Force to Support the Acceleration of Innovation Change in Enterprises - Gubová, Klaudia, 1986-
Rozsah využívania high-tech technológií v závislosti od veľkosti podniku. Vplyv high-tech technológií na inovačný potenciál skúmaných podnikov na základe teoretických a praktických výsledkov empirického výskumu.