Využívanie elektronického podpisu podnikmi pôsobiacimi na Slovensku - Beláňová, Benita, 1973-
Využívanie elektronického podpisu v malých a stredných podnikoch pôsobiacich na Slovensku. Identifikácia problémov a preskúmanie parametrov, ktoré využívanie elektronického podpisu ovplyvňujú. Legislatíva v oblasti elektronického podpisu na Slovensku. Výhody využívania elektronického podpisu, možnosti využitia elektronického podpisu v sektore MSP a bariéry využívania elektronických podpisov.