60 rokov činnosti Katedry pedagogiky NHF EU v Bratislave - hlavné míľniky prípravy učiteľov ekonómov pred stredné a vysoké školy v SR - Novák, Jaromír, 1978-
Zhrnutie hlavných oblastí a výsledkov činnosti Katedry pedagogiky Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity, so zameraním na prípravu a profesijný rozvoj učiteľov ekonomických predmetov na stredných školách a na oblasť pedagogického vzdelávania vysokoškolských učiteľov EU v Bratislave.