The Application of Choice Experiments in a Study on Consumer Preference for Agri-Food Products: A Literature Review - Noor, Arif Yustian Maulana
Experiment výberu (choice experiment) je metóda používaná na skúmanie preferencií spotrebiteľov pre trhové alebo netrhové produkty. Využitie metódy experimentu výberu na zistenie preferencií spotrebiteľov pre agropotravinárske výrobky. Analýza preferencií spotrebiteľov v potravinárskom priemysle.