Možnosti vyučovania odborných ekonomických predmetov s využitím informačo-komunikačných technológií - Kúbeková, Anna, 1976-
Prezentácia možnosti využívania informačno-komunikačných technológií, ktoré má učiteľ odborných ekonomických predmetov ako riadiaci subjekt vyučovacieho procesu k dispozícii.