E-learningový kurz na vysokej škole - Pasiar, Ladislav, 1984-
Opis priebehu štandardného kurzu vysokoškolských učiteľov pre tvorbu efektívnych e-learningových kurzov. Zvýšený dopyt po online vzdelávaní priniesol aj množstvo otázok, ako urobiť kurzy v online prostredí tak, aby spĺňali nielen požiadavky technické, ale aj didaktické. Zameranie na vybrané aspekty, ktoré môžu slúžiť na ďalší výskum či inšpiráciu pri tvorbe e-learningového kurzu nielen počas kritických situácií plošného online vzdelávania na školách.