Trendy v řízení lidských zdrojů: Co je agilní HR a kde a jak ho používat? - Caidlerová, Simona
Definovanie agilného riadenia. Agilný prístup a jeho využitie v riadení ľudských zdrojov. Spôsob zavedenie agilného HR.