O pôsobnosti obce - Kukliš, Peter
Problematika pôsobnosti obce. Delenie pôsobnosti obce - výhrady. Európska charta miestnej samosprávy a princíp subsidiarity. Samostatná a prenesená pôsobnosť. Problémy a pondety.