Generational Differences in Adult Education Methodology – the Point of View of the Instructors - Malatyinszki, Szilárd
Skúmanie perspektívv inštitúcií vzdelávania dospelých, odborníkov na vzdelávanie dospelých a ľudí zapojených do vzdelávania dospelých, aby sa čo najefektívnejšie zlepšilo využívanie digitálnych technológií vo vzdelávaní dospelých. Pripravenosť inštitúcií a školiteľov na vzdelávanie dospelých. Učebné návyky rôznych generácií a smery rozvoja digitálnych kompetencií vo vzdelávaní dospelých. Zabezpečenie technických podmienok pre súčasné vzdelávanie podľa požiadaviek 21. storočia.