Local Employment Development and Sustainable Labour Market in Northern Hungary Since the Regime Change - Lipták, Katalin
Prehľad o vývoji na trhu práce v regióne severného Maďarska od zmeny režimu. Región severného Maďarska čelí ekonomickým ťažkostiam a ťažkostiam na trhu práce - nedostatok pracovnej sily, problém automatizácie a robotizácie, rýchlo sa meniace podmienky na trhu práce, vysoká nezamestnanosť, chýbajúce zručnosti a skúseností nezamestnaných, atď. Trendy na miestnom trhu práce. Úloha miestneho rozvoja v okrajových oblastiach. Rozvoj regionálnej politiky zamestnanosti v severnom Maďarsku.