Nové trendy v životním stylu seniorů - export seniorů, výměnné pobyty - a problémy komunikace se seniory cizinci - Gullová, Soňa
Poukázanie na vybrané nové trendy v životnom štýle seniorov so zameraním sa na vekovú hranicu 65+ a s tým spojené problémy v komunikácii so seniormi-cudzincami v ČR. Základné zásady pre komunikáciu so seniormi.