Pracovní trh prochází zásadními změnami. Pro firmy to je velká příležitost. - Sabadosh, Anastasiya
Zmeny na pracovnom trhu v dôsledku ochorenia COVID-19 a konfliktu na Ukrajine. Flexibilita práce pre efektivitu a spokojnosť zamestnancov. Budovanie značký zamestnávateľa. Ponuka čiastočných úväzkov k demokratizácii trhu práce.