The Role of Teacher and Organizational Culture in School Management - Jukić, Dinko
Význam zamestnancov pri vytváraní organizačnej kultúry, ale aj pri vytváraní firemného imidžu a identity. Návrhy na zlepšenie riadenia školy. Zamestnanci ako najdôležitejší zdroj každej organizácie. Spokojní zamestnanci a vytváranie otvorenej a pozitívnej organizačnej klímy a identity organizácie. Školská klíma a manažment školy. Typy školskej klímy. Identita učiteľa a organizácie. Úloha učiteľov počas pandémie Covid-19