The Impact of Product Knowledge Factors on Satisfaction and Sustainable Consumption - Hrušovská, Dana, 1964-
Vplyv faktorov produktovej znalosti (PK) na spokojnosť zákazníkov a na udržateľnosť spotreby na základe výsledkov štatistického zisťovania. Najdôležitejšie determinanty ovplyvňujúce spokojnosť spotrebiteľov. Spotrebiteľské postoje a správanie.