Reporting udržateľného správania podnikov v kontexte ESG - Kissová, Jana, 1979-
Existujúci stav a spôsob reportingu. Aktuálna legislatíva reportingu. Najnovší spôsob reportovania údajov ESG a s tým súvisiaci legislatívny rámec, postup implementácie, trendy a praktické príklady. Podstata a špecifiká integrovaného reportingu a jeho súčastí.