Perceived Usefulness of Various Types of Customer Feedback Viewed By Managers of SMEs in the Czech Republic - Čížek, Petr
Rôzne prístupy k spätnej väzbe zákazníkov na produkt a jeho vnímanej užitočnosti v súvislosti s malými a strednými podnikmi. Vnímanie užitočnosti zákazníckej spätnej väzby vo všeobecnosti. Korelácia medzi všeobecným pohľadom a individuálnymi prístupmi.