Changes in Patterns of Territorial Distribution of Foreign Direct Investment in Latin American and Caribbean Region - Jančovič, Peter, 1995-
Kategorizácia krajín Latinskej Ameriky a Karibiku do širších skupín podľa podobností a rozdielov medzi nimi z hľadiska úrovne (atraktivity) a determinantov prílevu priamych zahraničných investícií s ohľadom na dve rozdielne obdobia. Prehľad priamych zahraničných investícií prúdiacich do Latinskej Ameriky a Karibiku.